Nøglepersoner

Det er et teamwork at lave indhold og komme med unikke ideer. Her er et billede af alle os, der til dagligt er med til at skabe de mange fortællinger, som vi producerer hvert år.

Produktion og daglig ledelse

Lars Seidelin
Direktør

Lars har en uddannelse i massekommunikation fra RUC og Leicester i UK, og har været med fra opstarten af Koncern. Han startede eget firma i 1990 og slog pjalterne sammen med Koncern i 1995. Lars har lavet rigtig meget TV og solgt mange programmer og film.

Stine Van Der Sterren Enevoldsen
Udviklings- og programchef
Stine står i spidsen for udviklingen i huset og for, at vi flytter os visuelt og i vores fortællestil, så Koncern får historierne fortalt bedst muligt. Stine er uddannet journalist fra RUC med en fod inden for socialvidenskab.
Pia Nielskov
Produktionschef

Pia styrer vores økonomi i projekterne, ansætter projektmedarbejdere og forhandler vores budgetter og kontrakter med kunderne. I mere end 20 år har Pia lavet TV som produktionsleder og produktionschef i store og små selskaber. Hun har også købt programmer til DR i Medieindkøb på DR.

Camilla Rotheisen
Produktionsleder

Camilla styrer med fast hånd rigtig mange af vores produktioner. Før hun kom på Koncern har hun været på andre konkurrerende virksomheder.

Helene Bjerg Pedersen
Producent

Helene elsker go stil og så har hun studeret jura. Hun har lavet mange af vores reportageserier, livsstil TV og boligprogrammer. Helene er også vores HR go-to.

Katrine Seidelin
Producent

Katrine er uddannet i UK, og producent på de fleste af vores streaming-programmer. Hun har en stærk passion for hardcore reportage, dokumentar og karakterdrevne fortællinger.